Vođenje građevinskih projekata

Vođenje projekata u građevini za nas znače kvalitetno upravljanje svim aspektima građevinskih projekata

vođenje projekata u građevini

Vođenje projekata u građevini jedna je u nizu usluga koje arhitektonski ured HEROS pruža svojim klijentima. Dugogodišnje iskustvo rada i vođenja projekata omogućuje nam da našim klijentima osiguramo bržu i jednostavniju administraciju, pouzdaniju realizaciju te izbjegavanje pogrešaka i odgoda u postupcima. Svojim klijentima pružamo usluge stručnog vođenja i savjetovanja kroz sve faze projekta.

ZAŠTO HEROS VOĐENJE PROJEKATA?

VIŠEGODIŠNJE ISKUSTVO

Višegodišnje iskustvo tvrtke HEROS u vođenju kompleksnih projekata omogućuje klijentima da na jednom mjestu dobiju profesionalnu i pouzdanu cjelovitu uslugu.

KVALITETAN TIM

HEROS okuplja cijeli tim relevantnih stručnjaka potrebnih za vođenje i realizaciju projekta. Svaki projekt podjednako nam je važan, neovisno o veličini i kompleksnosti.

USPJEŠNA REALIZACIJA PROJEKATA

Garantiramo realizaciju projekata unutar zadanih vremenskih okvira i budžeta, uštedu i poštivanje svih propisa.

VOĐENJE GRAĐEVINSKIH PROJEKATA

Garantiramo maksimalnu učinkovitost i realizaciju unutar zadanih vremenskih okvira i budžeta, uštedu i poštivanje svih propisa.
HEROS tim čine voditelji projekta, arhitekti, inženjeri, financijski stručnjaci, pravnici, ekonomisti i knjigovođe, što nam omogućuje da iznimno kvalitetno upravljamo svim aspektima projekta istovremeno. Uvijek pronalazimo optimalna rješenja za kompleksne probleme te stojimo na raspolaganju za vođenje projekata uz minimalne troškove i maksimalnu kvalitetu na obostrano zadovoljstvo.

IZJAVE KLIJENATA