Ostale usluge

Pružanje arhitektonsko/inženjersko/pravnih usluga s idejama energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i zelene gradnje.

HEROS USLUGE

Osim što smo arhitektonski ured specijeliziran za projektiranje obiteljskih kuća i vila, stambenih i poslovnih objekata – našim klijentima nusimo i usluge: rješavanje imovinsko pravne dokumentacije za nekretnine (legalizacija, etažiranje i ishođenje građevinskih dozvola), energetskog certificiranja i pregleda, energentske obnove zgrada, usluge stručnog nadzora.

Naš tim je sastavljen od visokoobrazovanih mladih ljudi koji aktivno surađuju sa specijaliziranim ekspertima u svim fazama izrade projekata, postižući najkvalitetniji rezultat s ciljem ispunjavanja svih želja i potreba naših klijenata.

usluge heros

ISHOĐENJE GRAĐEVINSKE DOZVOLE I LEGALIZACIJA

Ishođenje građevinske dozvole i Legalizacija objekata sa HEROS Split lišena je svih briga s vaše strane. Jedini smo Ahitektonski ured koji pruža svojim klijentima uslugu legalizacije i ishođenja građevinske dozvole na jednom mjestu.

ENERGETSKO CERTIFICIRANJE

Energetsko certificiranje je potrebno, jer Prema Pravilniku o energetskom certificiranju zgrada, energetski certifikat prilikom prodaje mora imati svaka zgrada, stan ili poslovni prostor površine veće od 50 m².

heros usluge
usluge heros

ENERGETSKA OBNOVA OBJEKATA I FASADA

Nudimo cjelovita rješenja za energetsku učinkovitost novih građevina te povećanje energetske učinkovitosti postojećih objekata. Cilj nam je omogućiti rješenje svih potreba za energetsku učinkovitost u objektima dolaskom na jedno mjesto i promovirati ideje zelene gradnje.

STRUČNI NADZOR GRADNJE

Okupljamo na jednom mjestu sve relevantne stručnjake koji su potrebni tijekom projekta. Za nas nema premalih ili prevelikih projekata, svaki je jednako važan i dobiva našu punu pažnju.

heros usluge

Kontaktirajte nas ili nazovite 021 24 68 30

Arhitektonski ured Heros je okupio na jednom mjestu tim stručnjaka koji su potrebni tijekom svih faza razvoja projekta. Za sve vaše upite stojimo Vam na raspolaganju. Za nas nema premalih ili prevelikih projekata, svaki je jednako važan i dobiva našu punu pažnju.

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet

Vaša Poruka