Arhitektonski ured

Projektiranje, vođenje projekata i konzalting

arhitektonski ured

Arhitektonski ured HEROS doo sastavljen je od visokoobrazovanih mladih ljudi koji aktivno surađuju sa specijaliziranim ekspertima u svim fazama izrade projekata, postižući najkvalitetniji rezultat s ciljem ispunjavanja svih želja i potreba naših klijenata. Uz poslove kojeg pruža jedan Arhitektonski studio, svojim klijentima pružamo usluge: projektiranja, nadzora, konzaltinga, vođenja i razvoja projekata (od stambenih preko poslovnih do javnih).

ZAŠTO HEROS ARHITEKTONSKI URED?

VIŠEGODIŠNJE ISKUSTVO

Višegodišnje iskustvo u vođenju kompleksnih projekata omogućuje nam da našim klijentima pružimo cjelovite usluge te da na jednom mjestu dobiju sve informacije, profesionalnost i pouzdanost u rješavanju predmeta.

KVALITETAN TIM

HEROS Arhitektonski ured okuplja cijeli tim relevantnih stručnjaka potrebnih za vođenje i realizaciju projekta. Svaki projekt podjednako nam je važan, neovisno o veličini i kompleksnosti.

CJELOVITA USLUGA

Naša misija je pružanje cjelovitih usluga spajanjem arhitektonsko / inženjersko / pravnih problema s idejama energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i zelene gradnje.

NAŠI PROJEKTI

Arhitektonski ured se bazira na individualnom pristupu svakom projektu bez obzira na veličinu i namjenu projektnog zadatka. Potpun i promišljen prostor mora izgledati dobro, ostvariti ciljeve klijenta, odražavati identitet vlasnika, ali i pružiti jedinstven osjećaj. Tako osim ispunjavanja želja naših klijenata postiže se kvalitetan i funkcionalan dizajn koji je autentičan i unikatan.

Zelena gradnja je gradnja budućnosti. Stoga smo se specijalizirali za promoviranje i primjenu principa zelene gradnje kroz sve svoje projekte u obimu s kojim se naručitelj složi. Zelena gradnja je neznatno skuplja, dok je potrošnja energije niža u odnosu na uobičajenu gradnju. Stoga kod svakog projekta pokušavamo uključiti što je moguće više aspekata zelene i održive gradnje pri tom pazeći da sve naše sugestije imaju i financijsko opravdanje.