O nama

HEROS doo Split od 2005. godine okuplja na jednom mjestu sve relevantne stručnjake koji su potrebni tijekom projekta.

Heros je tvrtka koja od 2005. godine pruža širok spektar arhitektonskih i inženjerskih usluga uključujući i usluge vođenja projekata, poglavito za strane investitore, s fokusom na Dalmaciju.

Osnovne djelatnosti kojima se bavimo su: projektiranje, nadzor, konzalting, vođenje i razvoj projekata (od stambenih preko poslovnih do javnih) te rješavanje imovinsko pravne dokumentacije za nekretnine (legalizacija, etažiranje).

Naš tim je sastavljen od visokoobrazovanih mladih ljudi koji aktivno surađuju sa specijaliziranim ekspertima u svim fazama izrade projekata, postižući najkvalitetniji rezultat s ciljem ispunjavanja svih želja i potreba naših klijenata.

Okupljamo na jednom mjestu sve relevantne stručnjake koji su potrebni tijekom projekta. Za nas nema premalih ili prevelikih projekata, svaki je jednako važan i dobiva našu punu pažnju.

Poučeni iskustvom koje smo stekli kroz vođenje kompleksnih projekata uvijek pružamo cjelovite usluge, omogućujući svojim klijentima da na jednom mjestu dobiju sve informacije, profesionalnost i pouzdanost u rješavanju predmeta.

Naša poslovna vizija je pružanje cjelovitih usluga spajanjem arhitektonsko/inženjersko/pravnih problema s idejama energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i zelene gradnje te se tako izdvajamo i pozicioniramo na tržištu.

HEROS se smjestio na prvom katu poslovne zgrade ZEPTER u Splitu na adresi Put Brodarice 6, kod shopping centra “Joker”

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.